lv | en


Esam reģistrēti LR Tūrisma pakalpojumu sniedzēju datu bāzē ar numuru: 
TATO-2010-181
Apdrošinātā tūristu iemaksātās naudas summa (garantija klientiem)-
28 457 EUR

E-pasts: remirotravel@inbox.lv; 
T. ofiss: 27850994

Akcija: Skolotājs ceļo par velti (lasīt)

AGRĀS REZERVĒŠANAS AKCIJA - 4. posms!
Pieejami 2015. gada čārterlidojumi uz
Turciju, Grieķiju, Spāniju, Portugāli u.c.
Akcija spēkā līdz 31.03.2015.!
Vairāk info pa Tel. 27850994 vai e-pastu: remirotravel@inbox.lv

 



Jaunumi!
Saulainā Malta un Goco sala... vasara rudenī!
Datumi: 11. - 19.10.2015.
Ceļojuma programmu (skatīt šeit)
----------------------------------------------
Francijas Azūra krasts, kastaņu svētki Provansā...
Datumi: 17. - 24.10.2015.
Ceļojuma programmu (skatīt šeit)




Aizkaukāza skaistule - uguns zeme Azerbaidžāna
Datumi: 1. - 9.10.2015.
Ceļojuma programmu (skatīt šeit)

 



Kanāriju salu kruīzs + Maroka Ziemassvētkos!
Datumi: 18. - 28.12.2015.
Ceļojuma programmu (skatīt šeit)


SEKO MUMS:


www.draugiem.lv/remirotravel

www.facebook.com/remirotravel

www.twitter.com/remirotravel



SADARBĪBAS PARTNERI:



 
 
  
 
 

 

Vīzas uz Krieviju

Vīzas uz Krieviju, tikai Latvijas pilsoņiem

Cenas norādītas EURO (EUR) un LATOS (LVL)!
  

 

Vīzas noformēšanas laiks:

 

Parastā

9 d.d.+2 d.d 

 

Steidzamā

4 d.d. +2 d.d 

 
 Cena:
 EUR LVL
 EUR
 LVL
Tūrisma uz 1 mēn., t.s. bērniem


90 EUR


~63 LVL
 130 EUR
 ~91 LVL
Privātā (ar ielūgumu), t.s. bērniem  


 87 EUR


~61 LVL
 128 EUR
 ~90 LVL
Tranzītvīza* (1-2 reizēja, t.s. bērniem)


 90 EUR


~63 LVL
 135 EUR
~95 LVL
Darījuma vīza uz 3 mēn. (2 reizēja)
107 EUR
 ~75 LVL
142 EUR
~100 LVL 

Daudzkārtējā darījuma vīza uz 12 mēn. 

(nepieciešama vienreizēja vīza gada laikā)

 Noformēšanas laiks:
Parastā
9 d.d. + 2 d.d.
Steidzamā  
4 d.d. + 2 d.d.
 Cena:
 EUR  LVL EUR
 LVL

Ielūguma kārtošana (30 k.d.) + vīza 

150 EUR

~105 LVL
 192 EUR
~135 LVL

Parastā (bez ielūguma) 10 d.d. + 2 d.d.

110 EUR
~77 LVL
 - -
Vīzas pārnešana
 - -
78 EUR
~55 LVL


Nepieciešamie dokumenti:

  1. pase, kas ir derīga vismaz 6 mēnešus pēc plānotā atgriešanās datuma jeb vīzas beigām;
  2. 1 fotogrāfija (ne vecāka par 3 mēn.) 3.5x4.5 cm;
  3. med. apdrošināšanas polise;
  4. informācija par klientu saskaņā ar anketu.

 


Pēc nepieciešamības Konsulārā nodaļa var pieprasīt papildus dokumentus.


! Cenas var mainīties